هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
دخولأحدث الصورالتسجيلالرئيسية

 

 Sweet & Sour Chicken YUMMY!!!

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
zara
عضو فضي
عضو فضي
zara


عدد الرسائل : 255
العمر : 37
الجنسية : Sweet & Sour Chicken YUMMY!!! Kuwait10
تاريخ التسجيل : 03/09/2008

Sweet & Sour Chicken YUMMY!!! Empty
مُساهمةموضوع: Sweet & Sour Chicken YUMMY!!!   Sweet & Sour Chicken YUMMY!!! Icon_minitime3/9/2008, 2:59 pm

sweet & sour chicken اكيد سمعتى عن الاكلة دى قبل كده وممكن دوقتيها كمان فى المولات مثلا عند الفود كورت وعجبتك موووووت انا جبتلكم الوصفة بالظبط والله نفس الطعم عند المطعم الصينى انا عملتها فى عيد ميلاد بنت اختى كامقبلات واتنسفت [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وقلت مش هبخل بيها ع العالم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بسم الله نبتدى
المقادير:
1/4 كيلو فراخ مخلية مقطعة مربعات صغيرة
(كوب دقيق+باكيت فيجيتار حار)
(2 بيضة+1/4 كوب لبن)
1 فليفلة خضراء شرائح
1 جزرة متوسطة شرائح
3/4 بصلة متوسطة شرائح
1/4 كوب خل
1/3 كوب سكر
رشة ملح
1/3 كوب كاتشاب
2 ملعقة كبيرة نشا + 4 ملاعق ماء
عصير برتقال (برتقالة واحدة متوسطة الحجم)

الطريقة:
نغطى الفراخ بالفيجيتار الحار ثم نضعه فى خليط البيض واللبن ثم نغطيه فى الدقيق جيدا ويقلى فى زيت غزير حتى يصبح لونه ذهبى يصفى على مناديل ويوضع جانبا ,
نضع قليل من الزيت فى طاسة تيفال ونضع
شرائح البصل ونقلب البصل قليل ثم نضيف السكر ونقلبه مع البصل حتى يكرملوا معا وبعدها نضيف الخل وبعدها الخضار ونقلب ثم الكاتشاب ونضيف خليط النشا حتى يتماسك الصوص
نضيف الفراخ المقلية ونقلب ونطفئ النار ونقلب والنار مطفئة الصوص مع الفراخ ثم نضيف عصير البرتقالة ونقلب مرة ثانية حتى يتشرب العصير, تذوقى الطبق الان وشوفى لو عايزة تزودى كاتشاب او عصير برتقال لحد ما يظبط الطعم معك والف هنا وشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
Sweet & Sour Chicken YUMMY!!!
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» Chicken Little

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: قسم المرأة :: قسم الطبخ والمطبخ-
انتقل الى: